Voeding en dieetadvies

Als je graag gewicht wil verliezen, dan kan je terecht in praktijk Relieve. Ik ga met jou in gesprek en we bekijken waarom je wil afvallen. Daarna stellen we een plan op om jou verder te helpen en je weer goed te doen voelen in je vel. Kom langs voor meer informatie en hulp bij het afvallen.

We hebben 3 trajecten, we kijken samen welk traject het beste bij je past

Wegwijzer traject 

In dit traject kijken we welke kleine aanpassingen we in jouw levensstijl kunnen aanpakken zodat we toch tot een geweldig resultaat kunnen komen. Een gezonde levensstijl hoeft zeker niet saai en smaakloos te zijn.

 

Het Smart Nutrion traject: 

een traject speciaal ontwikkeld voor mensen die graag eens een “reset “voor hun lichaam willen, en tot een 5tal kilogram willen afvallen.

Het zorgt voor het ontgiften van het lichaam door middel van gezonde voeding en een paar 100% natuurlijke supplementen zoals: multivitaminencomplex en een mineralencomplex.

Je mag verwachten dat je ongeveer 0,5 kg tot 1kg gewicht verliest per week.

 

Het Balance traject:

Voor de mensen die heel wat kilo’s kwijt willen. Doordat dit traject uit 3 fasen bestaat zorgt het ervoor dat je een slaagkans van 99% hebt. Na het bereiken van het gewenste resultaat kom je nog 1 jaar lang elke maand langs zodat als er wat uitspattingen zijn, ik die stok achter de deur ben  en zeg “kom we trekken die teugels weer wat aan”. Je mag verwachten dat je 1kg tot 2kg gewicht per week zal verliezen. Deze 2 trajecten zijn vooral bedoeld om gewicht te verliezen zonder jojo-effect. We hebben al verschillende mensen mogen begeleiden naar een gezond leven en zij ervaarden terug energie, een stralende huid en een gelukkig gevoel.

Hoe help ik je met gewicht verliezen?

Locatie 

Stationsstraat 68, 8470 Gistel