Welkom bij praktijk Relieve

Praktijk Relieve biedt verschillende behandelingen aan die letterlijk voor 'relieve' of 'verlichting' van geest en lichaam zorgen. Doorbreek door middel van kinesitherapie jouw vicieuze pijn- en ongemakkencirkel.

Interesse in een afspraak? Neem dan even de praktische informatie door. Alvast bedankt!

 

Kinesitherapeute Evelien is in zwangerschapsverlof tot en met eind september. Ondertussen kunnen jullie bij haar collega Nele terecht. Vanaf oktober 2022 staat Evelien terug voor jullie klaar!

Specialisaties

Bekijk hier de specialisaties van de jonge en gedreven Evelien Vanwalleghem.

Voor ondermeer bekkenbodembehandelingen, postnatale behandelingen en lymfedrainage kan u hier terecht.

20210624 192947

Kinesitherapeute Evelien Vanwalleghem

  • Een persoonlijke aanpak: in deze praktijk krijg je een behandeling aangepast aan jouw doelstelling. Er wordt samen met jou gezocht naar een oplossing voor jouw klachten.
  • Een kwalitatieve behandeling: dankzij de verschillende opleidingen kan er met een ruime blik gekeken worden naar de klachten, hierdoor word je als patiënt zo compleet mogelijk geholpen.
  • Samenwerking met andere kwaliteitsvolle disciplines: wanneer nodig wordt er overlegd met andere disciplines zoals arts, osteopaat, kinesitherapeut, psycholoog, ...
  • Zelfstandigheid van de patiënt: door middel van oefeningen en adviezen kan je jouw gezondheid weer in eigen handen nemen en vertrouwen krijgen in jouw lichaam en geest.
    Eerlijkheid: door een vertrouwelijke sfeer te creeëren kunnen alle vragen gesteld worden en zal er eerlijk antwoord gegeven worden.
  • Aandacht voor de oorzaak van de klacht: via een grondig vraaggesprek en lichamelijk onderzoek wordt getracht de oorzaak te vinden van de klachten en worden stoornissen in het lichaam opgespoord. Daarnaast wordt het lichaam als één geheel gezien en wordt er gekeken of er andere factoren mee de oorzaak zijn van de klacht.
  • Een rustige gespreksruimtes en een ruime, ingerichte oefenzaal

Locatie & accomodatie

Stationsstraat 68, 8470 Gistel

Interesse in het huren van oefenruimte of praktijkruimte?

Contacteer mij gerust om meer te weten te komen over de mogelijkheden!

Dit is wat onze patiënten over ons zeggen

Deskundig in het toepassen van haar vakcompetenties. Begeleid, beredeneerd, doelgerichte aanpak.

Review door VH M-TH

Graag wil ik Evelien bedanken, niet alleen voor de goede behandelingen maar ook voor de steun. Voor dat duwtje in de rug dat ik nodig had om de verdere stappen te nemen.

Je weet perfect waar je mee bezig bent, je bent professioneel en geeft goede tips mee naar huis.

Voor mezelf is het niet altijd gemakkelijk om over bekkenbodem klachten te praten en al helemaal niet te behandelen. Evelien doet dit perfect, op het gemak en professioneel.

Review door JVD

Je krijgt 5 op 5 van mij, omdat je technieken heel correct worden uitgevoerd en je hebt het gevoel dat je alles ernstig neemt. Je voelt je geen nummer je blijft een persoon.

Review door NV

Vriendelijk, vol goede raad, al veel hulp gehad door haar flinke massage, voor mij 10 op 10!

Review door JD

Bij Evelien word je altijd gesoigneerd. Een straffe madam met veel kennis van de job. Daar kom je gewoon happy en ontspannen buiten. ZEKER een aanrader. Doen is ervaren en blijven. TOP!!!

Review door HDB

Bij mijn bezoek aan de gynaecoloog kreeg ik een voorschrift mee voor de bekkenbodemspieren, om die te leren ontspannen. In eerste instantie was ik niet van plan daar iets mee te doen, ik had dat probleem al zolang.

Tot ik op Facebook “ Relieve” tegenkwam. Ik dacht eens bellen voor een afspraak kan geen kwaad en dan zie ik wel.

Ik voelde me direct op mijn gemak bij Evelien en ben heel blij dat ik de stap gezet heb.

Review door AV